Építő- és szerelőipar

Innovatív építőanyagok, modern tervezési trendek – a mai építőipar számos kihívással néz szembe. Minőségi ragasztószalagjaink számos előnyt nyújtanak homlokzati-, ablak-, ajtó-, tető-, és belső alkalmazásokhoz. Ilyen előny például az azonnali tapadás, a felhasználó-barátság, a nagyobb tervezési szabadság és az épületeken belüli jobb energiahatékonyság.

Álosztó ragasztás

Vásárlói előnyök: a ragasztószalag habhordozója biztosítja a különböző tágulási együtthatójú anyagok feszültség-kiegyenlítésére. Egyaránt használható PVC-n, alumíniumon és fán. Különleges felületen, például bio-üvegen is tesztelték az anyagot.

Tovább

Vakolóprofil-ragasztás

Vevő előnyök: állandó erősségű, légmentes ragasztás még az érdes, egyenetlen felületeken is. A ragasztószalag egyidőben tömít és szigetel is.

Tovább

Ajtópanelek ragasztása

A szigetelőlemezek minőségétől függően a ragasztás történhet szalaggal, illetve sávos felhordással. Előnyök: Kiváló kezdeti tapadóerő és stabilitás. Különösen alkalmas a durva pórusú anyagfelületekhez. Helyettesíti a folyékony ragasztásokat, így nincs száradási idő.

Tovább

Párazárás

Általunk kínált előnyök: a csatlakozási pontok légmentes ragasztása. Felületi egyenetlenségek rugalmas kiküszöbölése. Nincs száradási idő, azonnali tapadás. Áthelyezhető, oldószermentes, időt álló.

Tovább